Proč je chlazené kuřecí maso vždy lepší než mražené?
Důvodů je hned několik:
- je 100% čerstvé – je určeno k rychlé spotřebě, záruční doba je pouze několik dní - již několik hodin po opuštění výrobní linky může být servírováno na vašem stole;
- šetří váš čas - je okamžitě připraveno k tepelné úpravě, nevyžaduje zdlouhavé rozmrazování;
- je velice kvalitní – tím, že neprošlo procesem zmražení, při kterém dochází ke zmrznutí vody v mase, nedošlo ani k potrhání svaloviny a jejímu rozvolnění, chlazené maso zůstává vždy pevné a přitom jemné;
- je 100% české – tím, že je chlazené maso určeno k okamžité spotřebě, musí se co nejdříve dostat na pulty obchodů, a proto nemůže být dováženo ze zahraničí - proto v něm máte garantovanou jistotu čerstvosti a kvality
- je zdravotně nezávadné - musí splňovat spoustu velice přísných hygienicko-veterinárních norem a následně projít dalšími výstupními kontrolami kvality
- vidíte, co kupujete – na tácku pod průhlednou fólií je chlazené maso pěkně vidět a vy si můžete vybrat ty nejlepší balíčky
- víte, co jíte – výběrem chlazeného masa se značkou Vodňanské kuře se na vašem stole vždy ocitne kombinace kvality, zdraví a výborné chuti!