Proč je chlazené kuřecí maso vždy lepší než mražené?

Důvodů je hned několik:

  • je 100% čerstvé – je určeno k rychlé spotřebě, záruční doba je pouze několik dní - již několik hodin po opuštění výrobní linky může být servírováno na vašem stole;
  • šetří váš čas - je okamžitě připraveno k tepelné úpravě, nevyžaduje zdlouhavé rozmrazování;
  • je velice kvalitní – tím, že neprošlo procesem zmražení, při kterém dochází ke zmrznutí vody v mase, nedošlo ani k potrhání svaloviny a jejímu rozvolnění, chlazené maso zůstává vždy pevné a přitom jemné;
  • je 100% české – tím, že je chlazené maso určeno k okamžité spotřebě, musí se co nejdříve dostat na pulty obchodů, a proto nemůže být dováženo ze zahraničí - proto v něm máte garantovanou jistotu čerstvosti a kvality
  • je zdravotně nezávadné -  musí splňovat spoustu velice přísných hygienicko-veterinárních norem a následně projít dalšími výstupními kontrolami kvality
  • vidíte, co kupujete – na tácku pod průhlednou fólií je chlazené maso pěkně vidět a vy si můžete vybrat ty nejlepší balíčky
  • víte, co jíte – výběrem chlazeného masa se značkou Vodňanské kuře se na vašem stole vždy ocitne kombinace kvality, zdraví a výborné chuti!
Proč je chlazené kuřecí maso vždy lepší než mražené?
Objednávkové centrum