Kuřecí stehenní řízek bez kůže

Kuřecí stehenní řízek bez kůže

Kuřecí stehenní řízek se získává vykostěním kuřecího stehna. Tato část kuřete je velmi dobře využitelná. Vzhledem k vyššímu obsahu tuku si zachovává šťavnatost při jakékoli úpravě.

šťavnaté a chutné
profesionálně vykostěné
cenově dostupnější oproti prsnímu řízku

Více chuti za méně peněz!

Kuřecí stehenní řízek má oproti prsnímu řízku mnoho výhod. Členitost svaloviny a nepatrně
vyšší obsah tuku zajistí šťavnatou a bohatou chuť. Stehenní řízky jsou vhodné na smažení,
pečení, dušení i grilování. Oproti prsnímu řízku je ten stehenní navíc i cenově výhodnější.
Zkuste ve vaší kuchyni nahradit prsní řízek za stehenní a získáte šťavnaté jídlo
plné chuti, které vaše rodina ocení!
České stehenní řízky pro vás na speciálních strojích profesionálně vykosťuje a dodává
společnost Vodňanská drůbež. www.vodnanskadrubez.cz

Hmotnost nekalibr.cca 500g nekalibr. cca 2500kg nekalibr.cca 3kg, 6kg, 12kg
Balení TF, OA VAK VL
Trvanlivost 5, 7 dní 6 dní 4 dny
ks v přepr./kart. 16, 8 ks/přepr. 2 ks/přepr. 3kg, 6kg, 12kg/přepr.
Klasa klasa klasa --
Česká potravina --
  • TF - Tácek, folie
  • OA - Ochranná atmosféra
  • VL - Volně ložené
  • VAK - Vakuově balené
Objednávkové centrum