Kuřecí stehenní řízek bez kůže
Kuřecí stehenní řízek se získává vykostěním kuřecího stehna. Tato část kuřete je velmi dobře využitelná. Vzhledem k vyššímu obsahu tuku si zachovává šťavnatost při jakékoli úpravě.
šťavnaté a chutné
profesionálně vykostěné
cenově dostupnější oproti prsnímu řízku
Více chuti za méně peněz!
Kuřecí stehenní řízek má oproti prsnímu řízku mnoho výhod. Členitost svaloviny a nepatrně
vyšší obsah tuku zajistí šťavnatou a bohatou chuť. Stehenní řízky jsou vhodné na smažení,
pečení, dušení i grilování. Oproti prsnímu řízku je ten stehenní navíc i cenově výhodnější.
Zkuste ve vaší kuchyni nahradit prsní řízek za stehenní a získáte šťavnaté jídlo
plné chuti, které vaše rodina ocení!
České stehenní řízky pro vás na speciálních strojích profesionálně vykosťuje a dodává
společnost Vodňanská drůbež. www.vodnanskadrubez.cz
Hmotnost | nekalibr.cca 500g | nekalibr. cca 2500kg | nekalibr.cca 3kg, 6kg, 12kg |
---|---|---|---|
Balení | TF, OA | VAK | VL |
Trvanlivost | 5, 7 dní | 6 dní | 4 dny |
ks v přepr./kart. | 16, 8 ks/přepr. | 2 ks/přepr. | 3kg, 6kg, 12kg/přepr. |
Klasa | -- | ||
Česká potravina | -- |
- TF - Tácek, folie
- OA - Ochranná atmosféra
- VL - Volně ložené
- VAK - Vakuově balené