Kuřecí roláda Sous-vide plněná
Náplň se sušenýcmi rajčaty a žampióny zavinutá do vykostěného kuřecího masa. Balení je kalibrováno na 1000 g.
CO JE TO METODA SOUS-VIDE?
Název metody Sous-vide je původem z francouzštiny. V překladu znamená „ve vakuu“. Tato metoda představuje vaření ve vakuu při nízké teplotě, a to až několik hodin.
Jídelníček vylepší nejen v restauracích, ale i v domácnostech.
Na své si přijdou navíc i zastánci zdravého životního stylu.
Výroba masa metodou Sous – vide.
JAK TO CELÉ PROBÍHÁ?
Vakuové sáčky | Vakuový balicí stroj | Tepelná úprava | ||
Syrové kuřecí nebo kachní maso vložíme do vakuových sáčků společně s kořením. | Připravenou surovinu vložíme do vakuovacího balícího stroje, vysajeme ze sáčku vzduch a připravíme surovinu k vaření. | Maso pomalu několik hodin vaříme při teplotě nižší než bod varu. |
Příprava ve vaší kuchyni
Roládu vyjměte z obalu a spolu s výpekem vložte do pečící nádoby.
Pečte v předehřáté troubě cca 45 minut při teplotě 200°C. Pro křupavější kůži doporučujeme na posledních 5 minut přidat funkci gril na 220°C.
Respektujte zkušenosti s vlastní troubou.
Tip na servírování
Kuřecí roládu servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou.
Výhody naší řady pečených mas připravených metodou Sous-vide:
Stačí jen krátce ohřát nebo dopéct na zlatavou kůrku.
Součástí balení je výpek (vlastní šťáva z masa), který můžete použít k přípravě
omáček nebo sosů, všechny výrobky z této řady jsou bez lepku.
Jednotlivé porce (kachní díly) jsou kalibrované.
Příprava hotového masa zabere 20 – 50 minut, záleží na vámi zvoleném výrobku.
Při ohřevu dochází jen k minimálním ztrátám na váze pokrmu.
Maso zůstává šťavnaté a křehké.
Výrobky z této řady šetří váš čas i energii.
Kde můžete zakoupit kuřecí roládu Sous-vide?
Hmotnost | 1000g |
---|---|
Balení | VAK |
Trvanlivost | 50 dní |
Česká potravina |
- VAK - Vakuově balené