Kuřecí prsa s kostí bez kůže

Kuřecí prsa s kostí bez kůže

Kuřecí prsa jsou nejrychleji upravitelná část kuřete. Benefity kuřecího masa spočívají v tom, že obsahuje pro tělo kvalitní a lehce stravitelné bílkoviny a nízký podíl tuku. Kuřecí prsa se hodí na přípravu minutek, grilování a pečení. Aby byla kuřecí prsa šťavnatější, doporučujeme je předem nakládat či marinovat.

 

Hmotnost nekalibr. cca 450g nekalibr.cca 900g nekalibr. cca 5,12kg
Balení TF OA VL
Trvanlivost 6 dní 7 dní 5 dní
ks v přepr./kart. 8 ks/ přepr. 4 ks/ přepr. 5kg,12kg /přepr.
Klasa klasa klasa --
Česká potravina --
  • TF - Tácek, folie
  • OA - Ochranná atmosféra
Objednávkové centrum