Kuřecí prsa s kostí bez kůže
Kuřecí prsa jsou nejrychleji upravitelná část kuřete. Benefity kuřecího masa spočívají v tom, že obsahuje pro tělo kvalitní a lehce stravitelné bílkoviny a nízký podíl tuku. Kuřecí prsa se hodí na přípravu minutek, grilování a pečení. Aby byla kuřecí prsa šťavnatější, doporučujeme je předem nakládat či marinovat.
Hmotnost | nekalibr. cca 450g | nekalibr.cca 900g | nekalibr. cca 5,12kg |
---|---|---|---|
Balení | TF | OA | VL |
Trvanlivost | 6 dní | 7 dní | 5 dní |
ks v přepr./kart. | 8 ks/ přepr. | 4 ks/ přepr. | 5kg,12kg /přepr. |
Klasa | -- | ||
Česká potravina | -- |
- TF - Tácek, folie
- OA - Ochranná atmosféra