Kachní čtvrtky Sous-vide
Vynikající chuť tradičního koření!
V každém sáčku jsou 2 ks kachních čtvrtek (1ks/400 g) včetně výpeku. Balení je kalibrováno na 800 g.
Co je to metoda SOUS-VIDE?
Název metody Sous-vide je původem z francouzštiny. V překladu znamená „ve vakuu“. Tato metoda představuje vaření ve vakuu při nízké teplotě, a to až několik hodin.
Jídelníček vylepší nejen v restauracích, ale i v domácnostech.
JAK TO CELÉ PROBÍHÁ?
Vakuové sáčky | Vakuový balicí stroj | Tepelná úprava | ||
Syrové kuřecí nebo kachní maso vložíme do vakuových sáčků společně s kořením. | Připravenou surovinu vložíme do vakuovacího balícího stroje, vysajeme ze sáčku vzduch a připravíme surovinu k vaření. | Maso pomalu několik hodin vaříme při teplotě nižší než bod varu. |
Příprava ve vaší kuchyni
Vyjměte kachní čtvrtky ze všech obalů a spolu s výpekem vložte do pečicí misky nebo na pekáček. Pečte v předehřáté troubě nebo konvektomatu cca 25 – 35 minut při teplotě 200 °C (do zlatova). Respektujte zkušenosti s vlastní troubou.
Doporučení
Pro získání křupavé kůrky použijte funkci „gril“.
Tip na servírování
Kachní čtvrtky pečené servírujtejako hlavní chod s oblíbenou přílohou nebo je můžetepoužít samostatně pro obložené mísy, na rauty apod.
Výhody naší řady pečených mas připravených metodou Sous-vide:
Stačí jen krátce ohřát nebo dopéct na zlatavou kůrku.
Součástí balení je výpek (vlastní šťáva z masa), který můžete použít k přípravě omáček nebo sosů.
Všechny výrobky z této řady jsou bez lepku.
Jednotlivé porce (kachní díly) jsou kalibrované.
Příprava hotového masa zabere 20 – 50 minut, záleží na vámi zvoleném výrobku.
Při ohřevu dochází jen k minimálním ztrátám na váze pokrmu.
Maso zůstává šťavnaté a křehké.
Výrobky z této řady šetří váš čas i energii.
Kde zakoupit kachní čtvrtky Sous-vide?
Nakoupit můžete ve vybraných obchodech, řeznictví nebo online na rohlik.cz nebo kosik.cz
Hmotnost | 800g |
---|---|
Balení | PE |
Trvanlivost | 50 dní |
ks v přepr./kart. | 8 Ks/přepr. |
Česká potravina |
- PE - Sáček