Živáňská tortilla
-
Doba přípravy
- Do 15 minut
-
Typ masa
- Kuřecí maso
-
Typ pokrmu
- K zakousnutí
- Předkrm
-
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- balení kuřecí maso živáňské pečené
- mix salátů( čekanka, ledový salát, rukola, čínské zelí..)
- různé barevné kombinace papriky
- rajské jablíčka
- bílá a fialová cibule
- dresink dle vlasního výběru
Příprava
Živáňské maso připravíme podle návodu na sáčku, což znamená, že vložíme buď do trouby, do remosky nebo na pánev a rozprostřeme na z obou stran lehce osmahnutou tortillu. Přidáme salát, papriku nakrájenou na proužky, rozkrájená rajčata a cibuli nakrájenou na měsíčky, zalijeme dresinkem, tortillu zabalíme a sepneme párátkem, aby se nerozpadla.