Tortilla plněná smaženými pikantními řízečky
-
Doba přípravy
- Do 15 minut
-
Typ masa
- Kuřecí maso
-
Typ pokrmu
- Oběd
- K zakousnutí
- Předkrm
-
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
1 balení Kuřecích řízečků Pikant smažených Do 15 minut značky Vodňanské kuře
3 plátky tortilly (nebo bagety)
100 g strouhaného sýra Gouda
rajče pokrájené na plátky
čínské zelí
šalotka nakrájená na kolečka
2 lžíce kečupu
2 lžíce hořčice
2 lžíce majonézy
pomazánkové máslo
Příprava
Řízečky osmažíme dle návodu na obalu. Z kečupu, hořčice a majonézy v misce vymícháme dressing. Tortilly natřeme pomazánkovým máslem a pokapeme dressingem. Vprostřed tortilly naskládáme osmažené řízečky, zeleninu, strouhaný sýr a zabalíme do alobalu. Necháme zapéct v rozehřáté troubě 15 minut při 180°C.