Tlačenkový salát
-
Doba přípravy
- Do 30 minut
-
Typ masa
- Kuřecí maso
- Kachní maso
-
Typ pokrmu
- K zakousnutí
- Předkrm
-
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
500 g kachní tlačenky
50 g cibule
150 g nakládané červené papriky
100 čerstvé žluté papriky
1 jarní cibulka
sůl
čerstvě mletý pepř 4 barev
1 lžíce hořčice
2 lžíce octa
1 lžíce oleje
Příprava
V míse zamícháme olej, ocet, sůl, hořčici a pepř. Používám pepř 4 barev, který je jemnější, než černý pepř. Cibuli nakrájíme velmi najemno, papriku na jemné proužky, jarní cibulku na kolečka a tlačenku na malé hranolky. Vše dobře zamícháme a necháme v chladu uležet alespoň 2 hodiny.
Podáváme s čerstvým chlebem.