Kachní prsa Sous-vide se salátem z pomeranče
-
Doba přípravy
- Do 30 minut
-
Typ masa
- Kachní maso
-
Typ pokrmu
- Oběd
-
Počet porcí
- 2 porce
Ingredience
1x Kachní prsa sous vide 530g
salátové listy (ledový salát, rukola, baby špenát)
1 pomeranč
sůl a pepř
Příprava
Postup:
Vyjmeme kachní prsa z obalu a spolu s výpekem vložíme do pečicí misky nebo na pekáček.
Pečeme v předehřáté troubě cca 25-35 minut při teplotě 180°C dozlatova.
Než se prsa opečou nakrájíme ledový salát na větší kousky. Pomeranč oloupeme a zbavíme bílých slupek. Vyříznuté díly pomeranče překrojíme napůl, lehce promícháme se salátem, osolíme a opepříme. Upečená prsa nakrájíme na tenké plátky a servírujeme se salátem.