Kachní prsa Sous-vide se salátem z pomeranče

  • Doba přípravy
    • Do 30 minut
  • Typ masa
    • Kachní maso
  • Typ pokrmu
    • Oběd
  • Počet porcí
    • 2 porce
Kachní prsa Sous-vide se salátem z pomeranče

Ingredience

1x Kachní prsa sous vide 530g

salátové listy (ledový salát, rukola, baby špenát)

1 pomeranč

sůl a pepř

Příprava

Postup:

Vyjmeme kachní prsa z obalu a spolu s výpekem vložíme do pečicí misky nebo na pekáček.

Pečeme v  předehřáté troubě cca 25-35  minut při teplotě 180°C dozlatova.

Než se prsa opečou nakrájíme ledový salát na větší kousky. Pomeranč oloupeme a zbavíme bílých slupek. Vyříznuté díly pomeranče překrojíme napůl, lehce promícháme se salátem, osolíme a opepříme. Upečená prsa nakrájíme na tenké plátky a servírujeme se salátem. 

Objednávkové centrum