kuřecí prsa s kadeřávkem, piniovými oříšky a caesar dresingem

  • Doba přípravy
    • Do 30 minut
  • Typ masa
    • Kuřecí maso
  • Typ pokrmu
    • Oběd
  • Počet porcí
    • 1 porce
kuřecí prsa s kadeřávkem, piniovými oříšky a caesar dresingem

Ingredience

2 kuřecí prsní řízky

2 hrsti kadeřávku

1 mrkev

piniové oříšky

olivový olej 

sůl a pepř

 

Caesar dresing

150 ml olivového oleje

2 - 3 lžíce majonézy

2 ks ančoviček

2 lžičky dijonský hořčice

1 lžička worchestrové omáčky

1 lžička nastrouhaného parmazánu

citrónová šťáva

 

Příprava

Caesar dresing připravýme rozmixováním všech surovin, které by měli mít stejnou teplotu a dochutíme citrónovou šťávou, solí a pepřem. 

Kuřecí prsní řízky osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a opečeme na rozpálené panvy či grilu z obou stran. Opečené prsní řízky pokrájíme na tenké plátky.

Kadeřávek pokrájíme na větší kousky, mrkvem očistíme a pokrájíme na nudlíčky či tenké plátky, promícháme, lehce osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a posypeme piniovámi oříšky.

Na salát přendáme pokrájené maso a podáváme s caesar dresingem.

 

Objednávkové centrum