Kuřecí Kung-pao s rýží

  • Doba přípravy
    • Do 45 minut
  • Typ masa
    • Kuřecí maso
  • Typ pokrmu
    • Oběd
Kuřecí Kung-pao s rýží

Ingredience

4 kuřecí řízky, 50g arašídů, 3 lžíce oleje, 1 lžíce vína, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička škrobové moučky, 2-3 papričky chilli, 1 svazek jarní cibulky, špetka cukru, ½ lžičky polévkového koření, sůl

Příprava

Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky a promícháme s troškou soli a škrobové moučky. Na pánvi rozehřejeme olej a prudce v něm za stálého míchání asi dvě minuty opékáme kuřecí maso. Přidáme papričky chilli, jarní cibulku, arašídy, osmahneme a zalijeme sójovou omáčkou s cukrem a polévkovým kořením. Rychle zamícháme a podáváme s rýží. K tomu se hodí hlávkový salát nebo ostrý zelný salát.

Objednávkové centrum