Kuřecí křídla Hot s bramborovou kaší a špenátem
-
Doba přípravy
- Do 15 minut
-
Typ masa
- Kuřecí maso
-
Typ pokrmu
- Oběd
- K zakousnutí
-
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
1 – 2 balení Kuřecích křídel HOT
cca 2kg brambor
cca 2 šálky smetany
2 lžíce másla
5 stroužků česneku
1 lžička soli
špetka mletého černého pepře
1 balení baby špenátu
Příprava
Brambory očistíme, oloupeme, pokrájíme na menší kusy a dáme vařit do osolené vody. Vaříme doměkka.
Mezi tím si dle návodu na obalu připravíme Kuřecí křídla HOT, možností na přípravu máme hned několik. Můžeme je upéct v troubě, na pánvi a nebo ve fritéze. Příprava Vám zabere opravdu jen několik minut. Na plotnu umístíme malou pánev, ve které rozehřejeme máslo, přilijeme smetanu a přidáme špenát a stroužky česneku. Dusíme na mírném ohni, a to cca 10 – 15 minut. Poté opatrně vyjmeme česnek a dále udržujeme směs v teple. Uvařené brambory scedíme a poté k nim postupně přiléváme smetanovo-špenátovou směs. Rozšťoucháme do požadované konzistence.