Kuře Cordon bleu

  • Doba přípravy
    • Do 45 minut
  • Typ masa
    • Kuřecí maso
  • Typ pokrmu
    • Oběd
Kuře Cordon bleu

Ingredience

8 tenkých kuřecích řízků, mletý pepř, sůl, kečup, 4 plátky šunky, 4 plátky sýra, hladká mouka na obalení, 1vejce s trochou mléka, strouhanka, tuk

Příprava

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a na jedné straně lehce potřeme kečupem. Na tenký řízek položíme sýr a šunku, potřeme kečupem a přiložíme druhý tenký řízek masa, sepneme párátkem, obalíme v mouce, vejci rozšlehaném s trochou mléka, a ve strouhance s smažíme v dostatečné vrstvě tuku.

Obměna: Místo kečupu lze použít bylinkové máslo (máslo, pažitka, petrželka, citronová šťáva a kůra, nadrobno nakrájená cibule, případně jiné bylinky a pár kapek sójové omáčky)

K řízkům podáváme vařené brambory.

Objednávkové centrum