Kachní roláda plněná souse vide s dýňovým pyré

  • Doba přípravy
    • Do 45 minut
  • Typ masa
    • Kachní maso
  • Typ pokrmu
    • Oběd
  • Počet porcí
    • 4 porce
Kachní roláda plněná souse vide s dýňovým pyré

Ingredience

asi 1,5 kg dýně nakrájené na kostky
olivový olej na pokapání dýně
2 brambory -  oloupané
125 ml smetany ke šlehání
mořská sůl a čerstvě mletý pepř

Příprava

Troubu předehřejte na 180 °C. Nakrájenou dýni rozprostřete na plech, na který si připravte pečící
papír. Dýni pokapejte olivovým olejem. Zakryjte alobalem a pecte 20 minut. Pak odstraňte alobal,
vraťte do trouby a pečte dalších cca 20 minut (záleží na velikosti kostiček dýně). Dýně by měla na okrajích začít zlátnout.
Mezitím si dejte vařit pokrájené brambory do osolené vody, cca na 20 minut.
Upečenou dýni rozmixujte s bramborami a smetanou na hladké pyré. Podáváme s Kachní
roládou, kterou připravíme dle návodu na obalu.

Dobrou chuť!

Objednávkové centrum