Kachní prsa Sous-vide se salátem z červené řepy
-
Doba přípravy
- Do 30 minut
-
Typ masa
- Kachní maso
-
Typ pokrmu
- Oběd
-
Počet porcí
- 2 porce
Ingredience
- 1ks balení kachní prsa Sous-vide
- 500g uvařené červené řepy
- špenátové listy
- 200g vlašských ořechů
- 50ml pomerančové šťávy
- 1 PL medu
- sůl, pepř
Příprava
Kachní prsa vyjmeme ze sáčku a i s výpekem vložíme do pekáčku. Pečeme při 180°C 25-30 minut. Mezitím si nakrájíme uvařenou řepu, smícháme ji s omytými špenátovými listy a vyloupanými ořechy. Zálivku připravíme důkladným promícháním pomerančové šťávy a medu. Dochutíme ji pepřem a solí. Vlijeme do salátu a podáváme k upečeným kachním prsům.