Masné výrobky tepelně opracované
Základní informace
Tzv. convenience výrobky šetří čas a přináší pohodlnou a jednoduchou přípravu. Díky moderní a profesionální technologii výroby za vás odvedeme veškerou práci. Na vás je jen finální rychlé ohřátí či dopečení kůrky a servírování s oblíbenou přílohou.
Naše výrobky jsou tu pro vás, když vás přepadne hlad, honí mlsná nebo nestíháte a potřebujete rychle a snadno připravit oběd, večeři nebo svačinu.
Naše výrobky jsou tu pro vás, když vás přepadne hlad, honí mlsná nebo nestíháte a potřebujete rychle a snadno připravit oběd, večeři nebo svačinu.
Výrobky připravené metodou Sous-vide
Přinášíme vám speciální řadu výrobků, připravenou moderní kuchařskou metodou Sous-vide, která zachová přirozenou chuť, šťávu a texturu masa. Způsob úpravy potravin metodou sous-vide spočívá v jejich tepelné úpravě tak, že doma stačí výrobek pouze „dopéct“. V naší nabídce najdete takto upravené převážně kachní maso, kde se metoda sous-vide skvěle hodí, vzhledem k náročnosti na delší tepelnou úpravu. Dále připravujeme metodou sous-vide celé kuře či plněné kuřecí závitky a roládu.
CO JE TO METODA SOUS-VIDE?
Název metody Sous-vide je původem z francouzštiny. V překladu znamená „ve vakuu“. Tato metoda představuje vaření ve vakuu při nízké teplotě, a to až několik hodin. Je navíc šetrná, takže v upravované surovině zanechává vitamíny a minerály. Jídelníček vylepší nejen v restauracích, ale i v domácnostech.
JAK TO CELÉ PROBÍHÁ?
CO JE TO METODA SOUS-VIDE?
Název metody Sous-vide je původem z francouzštiny. V překladu znamená „ve vakuu“. Tato metoda představuje vaření ve vakuu při nízké teplotě, a to až několik hodin. Je navíc šetrná, takže v upravované surovině zanechává vitamíny a minerály. Jídelníček vylepší nejen v restauracích, ale i v domácnostech.
JAK TO CELÉ PROBÍHÁ?
Vakuové sáčky
Syrové kuřecí nebo kachní maso vložíme do vakuových sáčků společně s kořením.
Vakuový balicí stroj
Připravenou surovinu vložíme do vakuovacího balícího stroje, vysajeme ze sáčku vzduch a připravíme surovinu k vaření.
Tepelná úprava
Maso pomalu několik hodin vaříme při teplotě nižší než bod varu.
Ocenění
Vybrané convenience výrobky nesou řadu ocenění a značek kvality.
Proč naše výrobky?
-
šetří váš čas
-
rychlá a jednoduchá příprava
-
profesionální technologie výroby
-
maso pochází z českých farem
- jsme český výrobce
Sortiment
V současné době pro vás vyrábíme asi 25 druhů, které dodáváme do tržní sítě zabalené v různých typech balení. Od velkoobjemových balení pro gastronomii až po malé, spotřebitelské balení v krabičkách nebo sáčcích. Vyrábíme jak smažené výrobky obalované v různých druzích strouhanek i bez strouhanky, tak pečené s vybraným kořením nebo výrobky upravené metodou sous-vide.
Polotovary lze zakoupit
Ve všech vybraných prodejnách Albert, Billa, Globus, Kaufland, Lidl, Tesco, Makro a maloobchodní sítě.