Nový směr vaření, metoda Sous-vide! Držíme krok s dobou!
Představujeme Vám NOVINKY řady pečených mas metodou Sous – vide:
Kachní prsa pečená metodou Sous-vide
- V každém sáčku jsou 2 ks kachních prsou včetně výpeku
- Balení je kalibrováno na 530g
Příprava:
Vyjmeme kachní prsa z obalu a spolu s výpekem vložíme do pečicí misky nebo na pekáček.
Pečeme v předem předehřáté troubě nebo konvektomatu cca 25-30 minut při teplotě 180°C.
(do zlatova)
Doporučení: pro získání křupavé kůrky použijte funkci gril nebo na 10 minut zvyšte teplotu.
Tip na servírování: kachní prsa pečená servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou, nebo ho můžeme použít samostatně na mísu pro nečekanou návštěvu, rauty apod.
Kachní čtvrtky pečené metodou Sous- vide
Vynikající chuť tradičního koření!
- V každém sáčku jsou 2 ks kachních čtvrtek ( 1ks/ 400g) včetně výpeku
- Balení je kalibrováno na 800g
Příprava:
Vyjmeme kachní čtvrtky z obalu a spolu s výpekem vložíme do pečicí misky nebo na pekáček.
Pečeme v předem předehřáté troubě nebo konvektomatu cca 25-35 minut při teplotě 200°C.
(do zlatova)
Doporučení: pro získání křupavé kůrky použijte funkci gril.
Tip na servírování: kachní čtvrtky pečené servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou nebo je můžeme použít samostatně pro obložené mísy, na rauty apod.
Kachna celá pečená metodou Sous-vide
- V každém balení je kachna celá s výpekem
- Balení je kalibrováno na 2100g
- Součástí balení je i hliníková miska
Příprava:
Vyjmeme kachnu celou z obalu a spolu s výpekem vložíme na hliníkovou misku, která je součástí balení. Můžeme použít i vlastní pečící nádobu (pekáček).
Pečeme v předem předehřáté troubě nebo konvektomatu cca 40 - 50 minut při teplotě 200°C.
(do zlatova)
Doporučení: Pro získání křupavé kůrky použijte funkci gril nebo zvyšte teplotu pečení na posledních 10 minut.
Tip na servírování: Upečenou kachnu servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou apod.
Kuře celé pečené metodou Sous-vide
- V každém sáčku je 1 ks kuře celé s výpekem
- Balení kalibrováno na 1400g
Příprava:
Vyjmeme kuře z obalu a spolu s výpekem vložíme na hliníkovou misku, která je součástí balení, můžeme použít i vlastní pečící nádobu (pekáček).
Pečeme v předem předehřáté troubě nebo konvektomatu cca 40 minut při teplotě 180°C.
(do zlatova)
Doporučení: pro získání křupavé kůrky použijte funkci gril
Tip na servírování: kuře celé pečené servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou nebo ho můžeme použít samostatně na mísu pro rauty apod.
Zajímavosti o metodě:
Dobrou chuť a správnou volbu při nákupu,
Vám přeje společnost Vodňanská drůbež.