Nový směr vaření, metoda Sous-vide! Držíme krok s dobou!

Nový směr vaření, metoda  Sous-vide! Držíme krok s dobou!

Představujeme Vám NOVINKY řady pečených mas metodou Sous – vide:

Kachní prsa pečená metodou Sous-vide

  • V každém sáčku jsou 2 ks kachních prsou včetně výpeku
  • Balení je kalibrováno na 530g

Příprava:

Vyjmeme kachní prsa z obalu a spolu s výpekem vložíme do pečicí misky nebo na pekáček.

Pečeme v předem předehřáté troubě nebo konvektomatu cca 25-30  minut při teplotě 180°C.

 (do zlatova)

Doporučení: pro získání křupavé kůrky použijte funkci gril nebo na 10 minut zvyšte teplotu.

Tip na servírování:  kachní prsa pečená servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou, nebo ho můžeme  použít samostatně na mísu pro nečekanou návštěvu, rauty apod.

 

Kachní čtvrtky pečené metodou Sous- vide

Vynikající chuť tradičního koření!

  • V každém sáčku jsou 2 ks kachních čtvrtek ( 1ks/ 400g) včetně výpeku
  • Balení je kalibrováno na 800g

 

Příprava:

Vyjmeme kachní čtvrtky z obalu a spolu s výpekem vložíme do pečicí misky nebo na pekáček.

Pečeme v předem předehřáté troubě nebo konvektomatu cca 25-35  minut při teplotě 200°C.

 (do zlatova)

 

Doporučení: pro získání křupavé kůrky použijte funkci gril.

Tip na servírování:  kachní čtvrtky pečené servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou nebo je  můžeme  použít samostatně pro obložené mísy, na rauty apod.

 

 

Kachna celá  pečená metodou Sous-vide

  • V každém balení je kachna celá s výpekem
  • Balení je kalibrováno na 2100g
  • Součástí balení je i hliníková miska

Příprava:

Vyjmeme kachnu celou z obalu a spolu s výpekem vložíme na hliníkovou misku, která je součástí balení. Můžeme použít i vlastní pečící nádobu (pekáček).

Pečeme v předem předehřáté troubě nebo konvektomatu cca 40 - 50 minut při teplotě 200°C.

 (do zlatova)

Doporučení: Pro získání křupavé kůrky použijte funkci gril nebo zvyšte teplotu pečení  na posledních 10 minut.

Tip na servírování:   Upečenou kachnu servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou apod.

 

Kuře celé pečené metodou Sous-vide

  • V každém sáčku je 1 ks kuře celé s výpekem
  • Balení kalibrováno na 1400g

 

Příprava:

Vyjmeme kuře z obalu a spolu s výpekem vložíme na hliníkovou misku, která je součástí balení, můžeme použít i vlastní pečící nádobu (pekáček).

Pečeme v předem předehřáté troubě nebo konvektomatu cca 40 minut při teplotě 180°C.

 (do zlatova)

Doporučení: pro získání křupavé kůrky  použijte funkci gril

Tip na servírování:  kuře celé pečené servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou nebo ho můžeme  použít samostatně na mísu pro rauty apod.

Zajímavosti o metodě:

 

Dobrou chuť a správnou volbu při nákupu,

Vám přeje společnost Vodňanská drůbež.

Další aktuality

Objednávkové centrum