Další prestižní ocenění pro naše výrobky!
Společnost Vodňanská drůbež převzala 21.11.2019 ocenění KLASA za další čtyři výrobky. Od listopadu letošního roku se touto významnou cenou pyšní výrobky připravované metodou Sous-vide - Kachna celá pečená a Kuře celé pečené. Hlavní výhodou zpracování metodou sous-vide je snadná příprava masa. Kachnu a kuře stačí jen krátce dopéct na zlatavou kůrku, přičemž je možné použít výpek neboli vlastní šťávu z masa, který je součástí balení a lze ho dále využít i k přípravě omáček nebo sosů. Oba výrobky jsou bez přidaných éček, nesou logo české potraviny a jsou bez lepku. Dále byla oceněna Originál česká kachní klobása s 85 % podílem masa a Kuřecí křídla sweet chilli chlazená. Značka kvality KLASA je udělována od roku 2003 ministrem zemědělství pouze kvalitním potravinářským a zemědělským výrobkům, které splní přísné kvalitativní a legislativní požadavky.